travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

A ROOM WITH A VIEW

Kurs- og konferansehotellet Gaustablikk Høyfjellshotell ble møteklassifisert i 2008. Resultatet ble 4 stjerner. Hotellet ligger fantastisk til med panoramautsikt til Gaustoppen, og her kan man virkelig snakke om – A Room with a view.

I tilknytning til hotellet er det apartments, hytter og et komplett skisenter. Hotellet ble bygget på 70-tallet  og er typisk for denne tiden.

Hotellbygget er enkelt, men preget av beviste valg.  All innredning er tegnet av arkitekt Gunnleik Svartdal  og er videreført gjennom alle renoveringer. Veggene er dekorert med trykk og oljemalerier av lokale kunstnere og har et typisk Telemark-uttrykk.

Gjennom de siste 15 år har Gaustablikk utviklet seg til å bli et moderne skisenter, med tilbud til hele familien. 7 heiser, hvorav en 4 seters exspress heis, 20 km nedfarter i alle vankelighetsgrader, stor varmestue med kafeteria og afterski og ny stor skiutleie.

Som et fullservice hotell er Gaustablikk Høyfjellshotell midt i blinken for kurs og konferanser. Beliggenheten i rolige, vakre omgivelser gir en perfekt ramme for ethvert arrrangement.

Når du i tillegg til de faglige nødvendigheter kan boltre deg med et vell av utenomfaglige aktiviteter rett utenfor døren, burde alt ligge til rette for stimulering av såvel kropp som sjel.

LEAVE A RESPONSE