travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

5 STJERNERS IDYLL

Moysand Familiecamping har de siste årene gjennomgått meget store forandringer og er i 2012 en av to  5-stjerners campingplasser i Norge.  Det er campingavdelingen i NHO Reiseliv som foretar stjernemerkingen. Moysand ligger ved kysten mellom Grimstad og Fevik.

Siden eierne startet med utbyggingen i 2000, er det investert tilsammen over 52 millioner kroner på  nybygg og infrastruktur. Også det siste året.  Frem til årets sesong er det gjort store investeringer for at gjestene skal få et så godt campingprodukt som overhode mulig. Bl.a. 2 nye 5-stjerners toalettanlegg med egne flotte barneavdelinger og Norges tøffeste lekeplass. Alle plasser inkluderer fri bruk av bredbånd, kabel-tv og dusj. Midt i området finner du en stor barnevennlig badestrand.

Moysand Familiecamping tilbyr også 5 stjerners hytter for utleie. Hyttene har et grunnareal på hele 63 kv.m. og er bygd med en meget høy standard i en og en halv etasje. Alle disse hyttene har toaletter, dusj og badstue! Hyttene har sengekapasitet for til sammen 8 personer, og er videre utstyrt med stekeovn, mikroovn, oppvaskmaskin og kaffetrakter. Man får en nydelig utsikt med bare 150 meter til sjøen og man vil få solen hele dagen, fra morgen til kveld.

Flere klassifiserte campingplasser og hytter finner du på www.camping.no

LEAVE A RESPONSE