travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

5 STJERNER PÅ BYENS TAK

Høyt hevet over byen på Oslos tak, ligger Voksenåsen kultur- og konferansehotell, Norges nasjonalgave til Sverige. Her ser du langt, og på en klar dag over kjølen. Men selve bygget ser du ikke før du står her – vakkert tilpasset naturen.

Hotellet ble i 2007 gitt 4 stjerner av Norsk Hotellklassifisering. I 2008 ble kurs- og konferanseavdelingen også vurdert, og resultatet ble 5 stjerner.

Voksenåsens visjon er å være en ledende nordisk kurs- og konferansebedrift og en internasjonal spesialist på arrangement og prosesser knyttet til fred, demokratisering, kultur og samfunnsansvar.

Alt kan arrangeres!
Til gjennomføring av seminar og kursvirksomhet har Voksenåsen hele det profesjonelle konferansehotellets tekniske finesser og muligheter. Men det er også rom for mye mer. Til Voksenåsen kan man komme med et ferdig kurs- og konferanseopplegg, eller du kan la personalet løse det hele. Det finnes fleksible og attraktive møte- og konferanselokaler med rom for opptil 180 personer. Det hele støttet opp av en drillet konferansestab.

LEAVE A RESPONSE