4 STJERNER PÅ FJELLET

0
205

I naturskjønne omgivelser nær Nesbyen i Hallingdal, og på 1000 meter over havet, ligger det nyoppussede Ranten Hotell. I tillegg til hotellets innbydende atmosfære og gjennomtenkte konsepter, er det et stort aktivitetstilbud i nærområdet. Hotellet er etter oppussingen tildelt 4 stjerner av Norsk Hotellklassifisering.

Hotellet er gjennomsyret av en herlig fjellatmosfære og tilbyr 34 nyoppussede rom – alle fullt utstyrt, og med utsikt over fjellene. Hotellets restaurant baserer seg på lokale råvarer. Jordnære, men elegante retter står på menyen, og kan nytes sammen med nøye utvalgte viner. Det serveres også vafler. Ønskes litt ekstra varme, finnes det også en innbydende salong med peis.

Hotellet tilbyr også skreddersydde konferanser for inntil 40 personer, samt områder for sosialt samvær. – Vi har gjort store investeringer i å lage hotellet som vi nå stolt kan presentere. Det er her du bor midt i vårt vakre fjellandskap, og hvor det lokale, inkludert mat og drikke, er i fokus. Som nytt medlemshotell i BWH Hotel Group tror vi at mange nye, og tidligere gjester, vil komme hit og kose seg, sier daglig leder Jens Brokmann.