travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

10 ÅR MED NORWEGIAN

I år feirer Norwegian 10 år og markerer dette med stor jubileumskonsert i Telenor Arena 1. september. Artister som Robyn, Jarle Bernhoft, Vinnie, Maria Mena og Bertine Zetlitz skal opptre. Overskuddet fra konserten, minimum en million kroner, går til UNICEF.

– Vi ønsker å markere at vi er 10 år med en stor folkefest for hele familien. Vi har som mål å fylle Telenor Arena til randen. Overskuddet fra konserten, minimum en million kroner, går til UNICEF, vår samarbeidspartner på den humanitære siden. Det er en veldig fin mulighet til å gi noe ekstra til UNICEF, som vi har samarbeidet med siden 2007. Vi er også godt fornøyd med å ha fått med mange flotte artister, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

Historisk reise

I tillegg til de musikalske innslagene, vil også kvelden preges av Norwegians reise gjennom 10 år, fra fire fly og brakkekontor til bestilling av 222 nye fly og langdistanseplaner. Overraskelser står også på programmet.

– Vi håper mange vil feire denne store dagen sammen med oss, sier Bjørn Kjos.

Jubileumskonserten går av stabelen i Telenor Arena 1. september kl 19 og billettsalget starter onsdag 7. mars. Prisen er 249 kroner. For barn er prisen 49 kroner.

Norwegian og UNICEF

Norwegian har UNICEF som sin hovedsamarbeidspartner. Norwegian støtter UNICEF blant annet i form av innsamlingsaksjoner og reisestøtte. De ansatte i Norwegian støtter UNICEF ved at den årlige julegaven går til organisasjonen.

– UNICEF arbeider utrettelig for at alle barn i verden skal få oppfylt sine rettigheter. Gode støttespillere er helt avgjørende for at vi skal lykkes. Derfor er vi svært stolte og takknemlige for at Norwegian, på sin egen bursdag, velger å gi en gave til dem som trenger den aller mest. Én million kroner vil utgjøre en enorm forskjell for mange barn, sier Bernt G. Apeland, generalsekretær i UNICEF Norge.

Robyns eneste opptreden i Norge i 2012

Svenske Robyn har herjet verdens hitlister siden slutten av 90-tallet. Dette blir eneste mulighet til å se Robyn i Norge i 2012. Jarle Bernhoft fikk i januar to Spellemannspriser, både for «Årets mannlige artist» og «Årets Spellemann», og konserten hans i Oslo Spektrum i april er allerede utsolgt. Bertine Zetlitz ogVinnie er to artister man har blitt enda bedre kjent med gjennom TV 2-serien «Hver gang vi møtes».  For tiden topper Vinnie flere hitlister med sin versjon av Halvdan Sivertsens «Sommerfugl i vinterland». Maria Mena er en av Nordens største kvinnelige artister. Hun har bl.a. solgt til gull i Tyskland, Nederland, Sveits og Norge, samt opptrådt på David Lettermans «Late Show».

LEAVE A RESPONSE