travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

ØYHOPPING MED MEGAYACHTS

Hvem har vel ikke drømt om å besøke flere av de praktfulle små greske øyene? Her har du en unik mulighet. Som den første norske turoperatøren tilbyr Escape Travel øyhopping med megayachter i den greske øyverdenen. Besøk blant annet Mykonos, Santorini, Hydra, Spetses, Patmos, Kythnos og Syros. Du seiler med små, intime båter som gjør at du virkelig får oppleve de greske øyer på nært hold, og kan nyte en uformell og avslappet atmosfære ombord på de lekre megayachtene.

Variety Cruises tilbyr helt spesielle cruise ombord i små megayachter som gjør at du opplever noe helt unikt. Yachtene kommer helt inn til kai i de små havnene som andre cruiseskip ikke kan gå inn i, og legger til i hjertet av havnen. Derfor opplever du at du får maksimalt utbytte av ditt besøk i de ulike havnene.

I land tilbys utflukter spesielt tilrettelagt for den spesielle destinasjonen, og utflukten foregår i mindre grupper. Du opplever en avslappet atmosfære, og blir igjen på de ulike øyene etter at de andre større cruiseskipene har seilt.
lle megayachtene er førsteklasses, elegante båter med flotte linjer. Båtene har mellom 22 og 24 lugarer, med plass til ca 40-45 passasjerer. Besetningen er 22 personer.

Alle skipene har halvpensjon, ikke lunsj. Alltid frokost og middag , unntatt på Afrikacruiset hvor det er helpensjon. Tanken er at du skal spise i land for å oppleve den lokale kulturen på nært hold. Free seating om bord. Gratis kaffe, te, vann og frukt under hele reisen.

Variety Cruises har cruise i Hellas, det østlige Middelhav (Syria, Kypros, Israel, Egypt), Vest-Afrika og Svartehavet fra Odessa og Istanbul.
Dersom du er opptatt av mat, vin og historie, tilbyr Variety Cruises tema-cruise hvor du garantert vil møte likesinnede. 

LEAVE A RESPONSE